SAKARYA / KAYNARCA - Orhangazi Ortaokulu

Orhangazi Ortaokulu

Müezzinler Mahallesi Müezzinler Sokak Kapı Numarası 21 Kaynarca/SAKARYA
Vizyon
Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek, Atatürk İlkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.
Misyon
Atatürk ilkelerine ve devrimlerine; Cumhuriyetin kazanımlarına bağlı, milli eğitimin amaçlarına uyan, sorumluluklarının farkında, bilim ve teknolojiye önem veren, çağdaş toplum hayatını benimseyen, geleceğe yönelik hedefler koyabilen, Türkçe’ yi koruyan ve geliştiren; kendisine, ailesine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2011 Yılında 1 Fen lisesi 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 5 Anadolu Lisesi 5 Anadolu Meslek Lisesi 2012 Yılında 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 6 Anadolu Lisesi 4 Anadolu Meslek Lisesi
Kütüphane Kitap Sayısı :2001
Öğretim Şekli :Tam gün.
08:50 - 15.35
Her yarım saatte bir ilçeye ve ile otobüs bulunmaktadır.
Köy
Sakarya İline 25 km , Kaynarca İlçesine 7 km uzaklıktadır.