SAKARYA / KAYNARCA - Orhangazi Ortaokulu

Ock

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında  Prof. Dr. Erol KARAKIRIK okulumuza ziyarette bulunmuş olup, öğrencilere Matematik ile Kodlama hakkında eğitim ve bilgi verdi.  Sayın hocamıza  çok teşekkür ederiz.

Ock

Farklı renkleri sevip, farklı renklere gönül versekte; BAYRAĞIMIZIN ALTINDA HEPİMİZ BİRİZ... Spor kardeşliktir. Spor  farklı olanı sevmektir, Spor Hoşgörüdür. Spor birlikte güzeldir... Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Anlamlı öğrenmeye zemin hazırlamak, iletişim becerilerini güçlendirmek, araştıran ve sorgulayan öğrenciler yetiştirmek, öğrencilerin keşfetme ve problem çözme becerilerini geliştirmek amacıyla, Fen Bilgisi dersinde enerji dönüşümleri, esneklik potansiyel enerjinin kinetik ve çekim potansiyel enerjiye dönüşümü temalı deneyler yapılırken objektifimize takılan pozitif görüntüler… ‼️Uygun ortam sağlandığında öğrenemeyen öğrenci yoktur.‼️

Ock

Milli ve Manevi değerlerimizi yeni kuşaklara aktarma konulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesi ile ilgili ilk çalışma Okul Öncesi öğrencilerimiz tarafından başlatıldı.   Okul öncesi öğretmenimiz rehberliğinde “Kültürel Eşya Sergisi” alt başlığı ile başlatılan ve tüm sınıflarımızın da ziyaretlerine sunulan sergi çalışması haftasonuna kadar devam edecek.

Ock

Hayvanların “mal” değil, “can” ️ olarak görülmesi ve her günün “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” farkındalığında yaşanması dileği ile okulumuzda etkinlik gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.